kicillof me tender

A veure, si et deixen triar entre el De Guindos, el Mas-Colell i el kicillof… amb quin ministre d’Economia et quedes? Jo ho tinc claríssim. Amb cap. D’acord…. si insistiu, m’hauré de quedar amb el més marxista dels tres.

El problema de base, meu, és que sóc pràcticament analfabeta pel que fa a l’economia… Però com el sentit comú és sempre un bon aliat, la intuïció també, i a més tinc ulls a la cara, “exposo” el segûent:

Al De Guindos no li tinc confiança (platònicament parlant) ni cap mena de respecte. Tampoc no sabria que dir-li, més enllà d’uns quants insults. Boring!

El conseller Mas-Colell sembla un home com cal. Amb seny. Amb passat.  Amb prestigi. I amb un gran pentinat… Un senyor que s’ha decantat obertament cap a la dreta. Un paio que ha demostrat, de paraula, obra i omissió un gran predilecció per les polítiques liberals, especialment per les privatitzacions.

L’Axel Kicillof és un ministre diferent, un seductor intelectual de mirada profunda i de passat revolucionari. Un polític a qui encara se li escapen la inflació i el dolar submergit. Els opositors l’acusen de comunista…

Aiiii Axel, em caus be. Ets valent! Aiiii, si em parlessis a l’orella i em diguessis amb tendresa: “ARBOLITO”…. No crec que em pugués resistir…

CHE KICI, NACIONALIZAAAAME DE UNA VEZ!!

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s