I si som independents un diumenge al mes?

I més concretament, el primer diumenge de cada mes….

La proposta no és meva, eh! L’he recuperat d’un article visionari del meu diari de capçalera, El Mundo Today, (d’ara en endavant EMT) de l’any 2011. Cataluña será independiente el primer domingo de cada mes

La veritat es que avui la idea no sembla tan esbojarrada… En sentim tantes d’animalades, que si em diuen que és una proposta real dels meus referents polítics de joventut (que mentre jo la perdia – la joventut,  ells sembla que han perdut el nord, i alguna cosa més pel camí….) doncs que m’ho crec.

I és que mentre uns s’escarrassen per complir promeses i d’altres ploren pel seu “Youkali” desitjat, els meus “amics” d’abans intenten trobar una sortida digna i a gust del votant. I això, amic meu, en té ben poc de digne.

Us deixo amb el meu YOUKALI (qui diu meu diu de la Ute Lemper)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star