La perruca de la Camacho

Benvinguts al circ (o millor zoo) mediàtic de la política catalana i, quin remei, espanyola!

Benvinguts perquè “hipotitzo” que us encanten, com a mi, les intrigues de palau. I aquí en tenim moltes d’aquestes. Intrigues i estratègies que superen la nostra -la meva,  al menys – capacitat de seguir la jugada. L’Herrera em té totalment despistada amb “l’ara voto, ara no voto”. Ha demostrat una convicció i determinació a tenir en compte a l’hora de votar-lo, o potser millor no votar-lo, o ben mirat…

I el circ, aquests dies, té una convidada especial, una domadora de lleons de gran inteligència emocional que ha saltat a la fama gràcies al Jordi Evole: la sra. Eugenia Parejo.

Convidada al Parlament per l’Oriol Junquras per poder veure amb els seus propis ulls el què, com, quan, on i perquè de tot plegat, la sra sha guanyat la simpatia de tot Catalunya. I més encara després d’haver protagonitzat un relat  radiofónic extraordinari de la sessió (a posteriori) en què defensa, en una mateixa frase,  la samarreta del David Fernández , i critica la perruca “de la del PP. No em digueu que no té raó!  Jo fins i tot afegiria que la Sánchez-Camacho ho té tot de postís, sobre tot allò que no es veu…

Entrevista a Eugenia Parejo al programa Versió 1 de RAC 1

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s