Malentesos

Els malentesos que sovint passen a les converses poden ser molt graciosos. En recordo un, fa molts anys, entre dues persones que van confondre Bellvitge i Bellvís per parlar ràpid, pronunciar malament, o escoltar a mitges. Un parlava de l’hospital i deia que hi havia molts metges sudamericans. La cara de l’altre, que havia entès Bellvís, era espectacular, no s’ho podia creure, vaja, sabia del cert que no era així. Van estar una bona estona pensant cadascú d’ells que l’altre s’havia begut l’enteniment. Això si, molt educats els dos.

D’altres moments estelars que he presenciat:

-“Oye, sabes donde está Paraguay?” (L’altre respon: “En la mochila” ( havia entès el paraguas). Sorprenentment, al que ho va preguntar li va semblar prou be la resposta i no va moure ni una pestanya.

-Sona el telèfon i una veu coneguda diu: “Corre, posa el 33 que parla fulanito” I l’altre va i clica dues vegades la tecla amb el número 3 de l’aparell telefònic… (evidentment es referia al Canal 33).

– Una cambrera catalana a Londres va decidir deixar de dir “coke” a la coca cola quan va entendre que les rialles dels clients, tan bon punt es girava després d’agafar la comanda i repetir-la en veu alta, eren justificades. Pronuciava “coke” com a “cock”. Basicament deia “O sigui, seran 2 aigües i dues “polles”.

Els malentesos, però, poden tenir un final tràgic. Aquesta setmana hem après que si el monitor de “puenting” et diu “NO JUMP”, sobretot NO SALTIS. I si et sembla que et diu: “NOW JUMP”, assegura’t que ho has entès bé…O, millor encara, no facis puenting… si vols emocions fortes pensa en la vergonya que passaràs el dia que es demostri que hi ha vida intel·ligent fora de la terra i la nostra classe política ens representi davant seu.

Muere una holandesa de 17 años que hacía ‘puenting’ en Cantabria

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s