“Déu” ens agafi confessats

Si cau un meteorit en territori català, fet que no és massa habitual, o resulta que hi ha vida intel·ligent fora de la terra i ens sorprèn amb una visita no del tot diplomàtica, supòsit poc probable, més val que Déu ens agafi confessats…

Si resulta que no hi ha vida intel·ligent entre la classe dirigent al sud de l’Ebre (aquí que cadascú tregui les seves conclusions sobre el grau de probabilitat) i decideix posar-nos al nostre lloc amb una amenaça hostil encapçalada per una processó de tancs, més val que Déu ens agafi confessats…

Si resulta que hi ha una emergència nuclear i cal posar en marxa un dispositiu d’evacuació àgil i ordenat, més val que Déu ens agafi confessats…

Si resulta que un camió carregat de galls d’indis vius bolca a la N-340 a les 6.30 del matí, incident força improbable, més val que Déu ens agafi confessats…. perquè caldran quatre dotacions de bombers i la intervenció d’un nombre indeterminat d’agents dels Mossos per restablir la normalitat amb una agilitat mai vista (obsérvese la ironia). I aquest desplegament sobretot evitarà les molèsties als conductors, que entre retenció i retenció, tindran tres quarts hores de marge, com a mínim fins a les 6 de la tarda, per passar pel confessionari….

camio bolcat

Un camión cargado de pavos vuelca en la N-340 y libera decenas de aves

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s