Yo soy ElefantAnna

también Elefantalasala.com

Lamentable. La simplicitat i, ja em perdonareu, la bestiesa, del contingut del missatge que els nostres fantàstics polítics ens transmeten, és lamentable.

Que el llenguatge emprat sigui apte per a tots els públics i estigui especialment adreçat a aquells que no han tingut l’oportunitat de poder entendre Kant és lògic i més que acceptable. Ara bé, que el llenguatge emprat sembli més aviat adreçat a aquells que encara no tenen la capacitat, no ja d’entendre, sinó de llegir amb lletra lligada “El Patufet”, és lamentable.

La descarada manipulació dels partits i dels mitjans de comunicació, que ens tracten amb un menyspreu i una condescendència impròpies d’una democràcia, és lamentable.

L’espot electoral de la reinventada cdc, on més que demanar el vot directe vol deixar clar el seu posicionament a favor de la independència, té creativitat, un toc d’humor i busca la complicitat dels “indepas”. Se’n parlarà, bé i malament, sobretot malament, però se’n parlarà. I especialment se’n parlarà, (comunicativament parlant la idea és genial) durant els sopars d’empresa prenadalencs.

Dit això, que un discurs tan tendenciós sigui eficaç, és lamentable. Que Democràcia i Llibertat tingui tan poc respecte per la inteligencia de l’electorat, és lamentable. I que els electors acceptem que ens manipulin i que ens tractin com si tinguéssim edats mentals d’una xifra, és molt lamentable.

El video:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: