Voti, voti, voti! Espanyol el qui no voti!!

Empar Moliner: “Votar”  

Vicenç Villatoro: “Votar, si no per gust, per deure”  

Toni Soler: “Votar, per què? 

 Antoni Bassas: “Per què aniré a votar”  

La maquinària d’opinadors al servei dels poders fàctics sobiranistes (per començar les plomes sagrades del diari Ara) ha tret tota l’artilleria al seu abast per deixar-nos clar que avui hem d’anar a votar. I si no ho fem serem uns inconscients, uns traïdors a la causa independentista i com a mínim ens sortirà una cua i unes banyes de dimoni amb la bandera espanyola pintada.  

Perquè si no votem la causa perdrà pes, real i als ulls del món, especialment del món unionista. I si no votem, no serem autèntics demòcrates! I amb un to de dramatisme diran aquella frase, no del tot convincent ni del tot convençuts, de “molta gent va perdre la vida perquè nosaltres avui puguem exercir el dret de vot”.  

Potser els indepes han errat l’estratègia i en lloc de fer-nos anar a votar a nosaltres, Catalan people, haguessin hagut de buscar el vot dels ciutadans de la resta de l’Estat o, atès que això no és una possibilitat, podrien haver promogut l’abstenció majoritària entre els espanyols de les Espanyes. Desitjosos com deuen estar que s’acabi aquest serial i els problemes reals tornin a l’agenda política, potser només caldria actuar sota la promesa que si els resultats ho permetessin, marxaríem pitant i deixaríem de marejar la perdiu. 

La jugada és simple, els de “parallabaix” amb el seu “no vot” castigarien els partits majoritaris i farien que l’Homs i en Rufian obtinguessin la majoria dels vots efectius, catalans evidentment, ja que en aquest escenari ideal votaríem tots massivament a favor del procés.  

Però demanar l’abstenció està molt mal vist. I l’electorat no perdona aquests pecats. Les retallades, la corrupció, la mala praxi o les mentides i promeses per complir no només les perdona sinó que les justifica. Ara bé, animar a exercir el dret de no votar té molt mala premsa i és del tot políticament incorrecte. 

Com sóc pecadora de mena us dic sense por: ciutadans i ciutadanes, si no voleu votar les opcions sobiranistes, no ho feu, no per això sereu menys catalans. I si no voleu votar i punt, no ho feu, hi teniu dret i no s’ho mereixen. Són uns polítics que no ens representen, especialment els de Madrid. Ens manipulen i desacrediten públicament els serveis i polítiques públiques que ells mateixos administren. Quina autoritat té un servidor públic que porta els fills a l’escola privada? Amb això ja està tot dit.  

Quan siguin les eleccions de l’escala de veïns, ja votarem, si s’escau.  

535808060393287682  

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s