Darrera d’un “gran home”…

…gairebé sempre hi ha un altre “gran” home…O això és el que es desprèn del relat d’en Quico Sallés a La Vanguardia sobre les decisives 72 hores que han capgirat el curs de la nostra història política.

Si la informació és veraç  (i intueixo que ho deu ser, tot i que potser amb matisos i detalls que no s’ajusten als fets reals) ens trobem amb una imatge habitualment inèdita per a la majoria d’espectadors de l’escenari polític.

Una imatge clara i sorprenent de qui i  d’allò que és mou entre bastidors, que en definitiva és el despatx oval, o més ben dit, la cuina, on es cou la carn d’olla. On és talla el bacallà.

I a la imatge hi veiem molta corbata i pocs estrògens. Els cervells privilegiats dels guionistes d’aquest i de tants altres processos tenen nom masculí. JS, DM, LlC i d’altres que ara no recordo són els cuiners, les ments perverses que tramen finals impossibles i maten el protagonista amb la seva aprovació.

A dalt de l’escenari les noies de la CUP i la cap de llista de Ciutadans són el blanc ideal de judicis sexistes. A veure si algú gosa enviar-les a la cuina….

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s