Being John Malkovich

Metafòricament i literalment parlant, la majoria de nosaltres som uns impostors. Igual que titelles entre mans i ombres en un teatre de Praga, nosaltres, els postissos, recreem la il·lusió òptica i mental que som humans reduïts a autòmats.

Contradiccions. Em sento atrapada entre les múltiples i innecessàries capes de la meva metaexistència. Em pregunto si l’autenticitat té el dret i l’obligació de reclamar el seu tro davant els aparents intents de suplantar-nos  la identitat.

Què trist, fàcil i indigne seria ara per a mi cedir davant dels “arguments” malignes i convincents dels mestres titellaires . El seu art no coneix fronteres. Les seves mans són expertes en la manipulació de la nostra ment i dels nostres actes.

No. No he cedit. Només ho faig veure. “Penso, doncs existeixo”. Sóc un dona lliure i reivindico el dret al lliure pensament. Senyor Kaufman i senyor Jonze, jo no necessito, ni vull, ser John Malkovich.

El 21 de març és el Dia Internacional de la Marioneta. Una data  ideal per començar a tallar fils.

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s