Llibertat 

Espanya, 

Com ja saps, els catalans som de treballar en equip. Hem après que per assolir grans fites, per construir projectes sòlids i exitosos, cal una bona base humana. Cal l’esforç conjunt d’una pinya d’homes i dones on tothom és necessari però ningú imprescindible. Si els de dalt van a caure, la pinya els aixopluga amb una incondicionalitat i generositat excepcionals.  Si caiem ens aixequem i ho tornem a intentar. 

Els catalans som gent pacífica, amb voluntat de diàleg i rebuig de la violència. Una violència que tú, Espanya, has exèrcit amb impunitat i que vulnera els drets humans reconeguts en el marc legal català, espanyol i europeu. L’1-O les vostres forces policials no van agredir 900 persones,  no, vam ser més de 2 milions.  I les ferides deixaran cicatrius. 

I que et puc dir a tu, Europa, que no sàpigues? Que ets una estafa? Que nosaltres, els catalans,  no oblidarem que ens heu deixat sols i que lluitarem per dignitat? Sí, per la dignitat que tenim i per la llibertat que volem. 

 Avui dues persones innocents són en una presó a Madrid. També avui,  uns quants milions, cada cop més, som en una presó a Catalunya i ja en tenim prou.

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s