Llibertat és ser valents

La llibertat és saber dir prou. La llibertat és saber dir prou encara que t’equivoquis. La llibertat és no dir res per por, mandra o per ambició. La llibertat és cremar contenidors. La llibertat és criticar als que cremen contenidors. La llibertat és pujar-se damunt d’un cotxe de la Guàrdia Civil. La llibertat és demanar la dimissió del Buch i del Torra. La llibertat és votar a VOX. La llibertat és no votar. La llibertat és dir no. La llibertat és dir sí. La llibertat és callar. La llibertat és un carrer i una plaça i un mercat. La llibertat és morir. La llibertat és matar. La llibertat és dormir acompanyat o no dormir. O dormir de dia i sortir de nit. La llibertat és no obeir. La llibertat és obeir. La llibertat no és un verb. La llibertat és un verb. La llibertat és un desig. La llibertat és esperança.

La llibertat és tot. La llibertat ho és tot. La llibertat és la independència de Catalunya i la llibertat és la unitat d’Espanya.

La llibertat és el que tu vulguis que sigui. La llibertat només depèn de la teva valentia.